divendres, 2 de desembre de 2016

Desactivar que l'equip es bloquetje i et demane la contrasenya

Si vols desactivar que l'equip es bloquetje i et demane la contrasenya cal desactivar esta opció en
Aplicaciones>Herramientas del sistema>Configuración del sistema>Brillo y bloqueo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada